4shared

Agardi Lovastabor 2015

Barátkozz a lovakkal, tégy egy utat lóháton, fedezzük fel a természet csodáit. Egy út, amit nem fogsz elfelejteni, csodáld a természet ezer színét, az erdőt, egy csodálatos ló kíséretében.

A lovastábor napközis tábor, mely hétfőtől péntekig (5 nap) tart , reggel 9,00 órától kezdődik, míg az utolsó program 17,00 órakor fejeződik be.
Lovaglás: A táborozók futószáron illetve anélkül (felkészültségüknek megfelelően) lovagolnak, ezen kívül ügyességi feldatokat gyakorolnak lóhátról. Amíg egy csoport lovagol, a többiek – felügyelet mellett- a napi feladattól függően, gyakorolják a lovak körüli tennivalókat.
Elmélet: Délelőtt játékos elméleti oktatást kapnak a táborozók a lovakról, illetve a lovaglásról. Lószerszámozási gyakorlatok: lóápolás, nyergelés, sörényfonás
Étkezés: A táborban napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna) biztosítunk, mindkét alkalommal a lovardában. A táborban ivóvíz korlátlan mennyiségben fogyasztható.
Egyéb programok:.
● Ismerkedés – játékos ismerkedők, lovas tapasztalatok megosztása, lovak megfigyelése a szabadban, kis csikók dédelgetése – Kézműves foglalkozás – Tábori póló készítése – Rajzolás: téma: lovak, lovastábor
• Több időt töltenek a gyerekek a szabad levegőn, erősödik a testalkatuk és immunrendszerük.
• Javul az egyensúly és koordináció, segít a gerinctartáson.
• Fejlődik a figyelem, a kitartás és gondolkodás képessége.
• Erősödik a bizalom, függetlenség, önkifejezés, életöröm érzése.
• Fejlődik a kapcsolatalalkítás a lovakkal, az oktatóval, társakkal.
• Megismerkedhetnek a lótartással, gazdálkodással–kertészkedéssel, háziállattenyésztéssel.
SZÜKSÉGES FELSZERELÉS, RUHÁZAT:
● egy fehér színű póló (tábori pólóhoz)
● naptej, sapka, szabadidő ruházat, esős időt is figyelembe véve
Lovagláshoz:
● lovaglónadrág vagy feszes (de kényelmes) pamutnadrág vagy hosszú farmer,
● lovagló kényelmes, zárt cipő, edzőcipő, bukósisak ( biztosítunk)
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:
A lovastáborba azok jelentkezését fogadjuk el, akiknek szülője/gondviselője aláírta a „Jelentkezési lap”-ot, illetve a „Szülői nyilatkozat”-ot .A kitöltött dokumentumok átadhatók személyesen vagy elküldhetők e-mailben a reka_reka09@yahoo.com címre. Infó 0733 553 933, 0745 379523 vagy 0766 417 247
A táborban maximum 20 főt tudunk foglalkoztatni. Amennyiben túljelentkezés van, szeptember elején kerülhet sor táborszervezésre.
A TÁBOR DÍJA:
Az ötnapos napközis lovastábor díja: 385 lej/fő
Az ár tartalmazza:
● lovaglást,szekerezés
● elméleti és gyakorlati oktatást
● kézműves foglalkoztatást
● ivóvizet, teát, napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna)
Amennyiben a résztvevő a megkezdett táborozást önhibájából megszakítja, a befizetett díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Igazolt betegség esetén a fennmaradó összeg erejéig a lovarda szolgáltatásait vehetik igénybe, a lemondástól számított 30 napon belül.

Download (DOC, Ismeretlen)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP