4shared

Tabara De Calarie Poienita

Imprieteniti-va cu cei mai frumosi cai si haideti sa facem o plimbare minunata calare descoperind natura si miracolele ei. O plimbare pe care nu o veti uita niciodata. Opriti-va si savurati natura, verdele crud al padurii si legatura miraculoasa cu calul ce va insoteste.

Tabara de calarie este o tabara pentru copii care se desfasoara de luni pana vineri ( 5 zile) de la ora 09:00 pana la ora 17:00 zilnic.
Calaria/Echitatia :Copii din tabara o sa invete incet incet pas cu pas tot ce tine de echitatie. Prin cursuri ei o sa aiba miscari pe cal care intretin tinuta si intaresc abilitatile, echilibrul copiilor, pana cand o grupa calareste celalti copii o sa fie insotiti de doua educatoare care au programe stabilite, jocuri prin care copii invata despre cai despre animale despre respectul fata de natura.
Teorie: Pe parcursul taberei copii invata de temperamentul, psihicul calului, cum se intretine un cal si ca trebuie sa avem grija de natura si inconjurul nostru pentru a pastra mediul animalelor si a plantelor.
Masă : se dau doua mese pe zi ( pranz, si o gustare ) oferite de noi ambele la herghelie.
Alte programe:.
● Cunoasterea camarazilor de tabara –prin jocuri, schimb de experiență intre copii despre comportamentul caiilor in aer liber , si despre calarie, observarea si mangaierea manjilor – ocupatii artizanale – efectuarea unei T-shirt cu maneca scurta de tabara Desenare: subject: cai, calarie, natura
Beneficiile Taberei de Calariei
Copii pertrec mai mult timp in aer liber, creste imunitatea si rezistenta.
Ajuta la dezvoltarea echilibrului si a coordinatiei, tinuta devine mai frumoasa si mai corecta.
Se dezvolta atentia, perseverenta si capacitatea de a gandi.
Increderea , Independenta, auto-exprimarea , sentimentul de bucurie cresc.
Se dezvolta abilitatea de a crea contacte noi, cu calul si cu camarazi de tabara.
Copii invata sa respecte animalul si natura.
ACCESORII, ÎMBRĂCĂMINTE:
● un T- shirt culoare alba ( T-shirt de tabara )
● lapte de soare, imbracaminte lejera, si incaltaminte inchisa adidasi, pantaloni lungi, in caz de ploaie pelerine sau geaca de ploaie
Imbracaminte de calarie:
● pantaloni lungi (comozi),
● incaltaminte solide, inchise –adidasi, casca de protectie este oferita de noi

CONDITII DE APLICARE:
In Tabara de Calarie pot venii toti copii pentru care parintii au completat Declaratie pe propria raspundere si au semnat Foaie de Aplicare, aceste formulare se gasesc atasate si trebuiesc predate personale sau trimise pe email catre adressa de email reka_reka09@yahoo.com . Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rog sa ne contactati sub urmatoarele nr de telefon 0733 553 933, 0745 379523 sau 0766 417 247
Intr-o serie se admit maxim 20 de copii.
PRETUL TABEREI : 385 Ron/copil
Pretul contine:
● calarie, mers cu trasura
● invatarea copilor teoretic si practic
● ocupatii artizanale,
● apa,doua mese pe zi (pranz si gustare)
Dacă participantul întrerupe tabăra din propria vina, taxele plătite nu vor fi rambursate.
In caz de boală confirmata de medic serviciile de echitatie pot fi rambursate in 4 sesiuni de calarie , in termen de 30 de zile.

Download (DOC, 110KB)

TOP