4shared

SERVICII

Călăria este ghidarea unui cal, de către un om (călăreț) care stă pe spatele acestui animal, este in acelasi timp si echilibru si o mișcare ritmica impreuna cu animalul.

Plimbarea cu calul este o activitate foarte interesanta prin care se mișcă toti muschii corpului, și necesită concentrare constantă . In plus fata de recreere , călăria ajuta la îmbunătățirea stării fizice și mentale are un efect extrem de pozitiv asupra sufletului si este de multe ori folosit în scopuri terapeutice ajuta foarte mult în dezvoltarea copiilor , dar si în multe alte domenii cum ar fi cazuri de ( autism , persoane cu handicap , hiperactivitate , anxietate , pentru a îmbunătățirea capacitatii de concentrare și de coordonare motorica ) .

Este mult mai special decât alte sporturi . In echitatie, calul nu este un instrument , un obiect neînsuflețit , el este jumătate de tonă , plin de muschi cu gânduri propri. Cele mai multe ori nu este o sarcină ușoară de a ne înțelege cu calul , dar odată ce lucra împreună cu noi devine cel mai bun prieten . Astfel , devine acest sport tradițional, o pasiune care ne însoțeste o viață întreagă .

Echitatia este o arta , care ne poate aduce multe bucurii, o putem iubii dar de învățat si de simtit o putem doar de a lungul anilor. Armonia dintre cal si om sunt rezultatele uimitoare a echitatiei, pe care si călărețul cel mai bun o poate simți doar învățand o viață intreaga. Interesant si uimitor în acelasi timp este, că aceasta este rezultatul comunicarii intense intre un ” animal refugiat “, în natură mult mai puternic care se lasa controlat de oameni. Niciodată să nu trăim cu abuz de acest lucru, deorece si calul face pentru noi orice, în orice moment ! Să-l iubim să-i oferim dragostea noastră ,sa avem onoare in fata lui , să-l încurajăm, să avem răbdarea si să-l învațăm pas cu pas , la fel ca pe un copil mic .

Echitatia este un sport care cu smerenia adecvată , cu diligență și perseverență se poate dezvolta intr-o artă !

Programe:

Imprieteniti-va cu cei mai frumosi cai si haideti sa facem o plimbare minunata calare descoperind natura
si miracolele ei. O plimbare pe care nu o veti uita niciodata. Opriti-va si savurati natura, verdele crud al padurii si legatura miraculoasa cu calul ce va insoteste.

programe:

Cursuri de initiere in echitatie
Drumetii calare pe trasee semi-montane impreuna cu un instructor specializat
Plimbare cu trasura sau sania trasa de cai
Zile de Nastere
Excursii de o zi pentru scoli sau gradinite
Tabere
Team-Building
Programe pentru copii si adulti cu disabilitati
Cursurile de inițiere în călarie sunt destinate atât pentru cei ce doresc să se inițieze în tainele acestui sport nobil -echitația- și a comunicării cu partenerul necuvântător-calul-, cât si celor ce își doresc să cunoască un alt mod de viață

TOP